93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Perquè la gent gran se senti com a casa

Residència Geriàtrica
Casa Benèfica del Masnou

Perquè tots serem grans un dia

Des de més de 100 anys, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica del Masnou acull la gent gran amb l’enfocament que se senti com a casa seva. 

Amb un equip multi-disciplinari de més de 50 profesionals dedicats a la cura i l’atenció de la gent gran, creiem que l’atenció al resident ha se ser personalitzada. Amb una capacitat de 85 residents, la Casa Benèfica del Masnou i les seves instal·lacions garanteixen aquest enfoc.

Pensem també que tractar bé els nostres majors forma part dels desafiaments de la nostre societat.

A la Casa Benèfica volem formar part d’aquells que treballen per enfortir el respecte cap a la nostra gent gran i fer que la nostre societat s’adoni que, demà, cadascú podria necessitar viure a una residència. Perquè tots serem grans un dia.

Atenció plena als Residents

Un equip multidisciplinari i complet proporciona atenció permanent als residents, 24h/24h, 7/7.

Sota l’impuls de la Directora Assistencial, l’equip compta amb un metge geriatra, una infermera, una psicòloga, una fisioterapeuta, una terapeuta ocupacional, una educadora social, una treballadora social, 20 auxiliars, un equip de neteja i de bugaderia i un equip de cuina.

La Direcció Administrativa i el servei de manteniment estan també implicats al benestar dels residents.

Atenció Personalitzada

Com residència geriàtrica, a la Casa Benèfica del Masnou donem total suport al concepte de ACP (Atenció Centrada en la Persona).

Amb tot l’equip, estem en ple desenvolupament d’aquest enfoc. 

Amb el coneixement de les històries de vida i des de l’escolta, busquem oportunitats perquè cada resident  pugui desenvolupar les seves capacitats, tenir control sobre la seva vida quotidiana i, en conseqüència, sentir-se millor.

Estimular els Residents

Activitats d’estimulació cognitiva, activitats de grup/individuals de fisioterapia, cinema, tallers de cuina, grup de lectura, activitats de caire lúdic…

Al nostre objectiu és estimular i/o mantenir les capacitats dels nostres residents.

Serveis de benestar (perruqueria, podòleg…) estan proposats per estimular la bona imatge de si mateixos.

 

Tractaments Mèdics Segurs

Com que la medicació és essencial, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica del Masnou es basa en un sistema robotitzat i informatitzat per a la preparació de medicaments.

Cada resident rep la seva medicació en dosis individuals segellades.

A més, aquest sistema permet el control de les interaccions farmacològiques, la verificació de les dosis mínimes i la consistència dels tractaments.

Una residència geriàtrica adaptada a les Demències

Davant del desenvolupament de les demències, la Casa Benèfica del Masnou compta amb personal format per donar suport a les necessitats d’aquests tipus de patologies.

Combinant un enfoc basat en tractament mèdic i un suport psicològic, tot l’equip suma coneixements per poder ajudar les persones que pateixen aquests tipus de malalties.

L'atenció a les families

Per nosaltres, les families tenen un important i gran paper, per millorar la qüalitat de vida dels nostres residents. Estem treballant per oferir un ambient i un espai confortable, a on els nostres majors se sentin com a casa.

Des del primer moment la relació amb les families ha de dibuixar una línea de treball en comú.  La familia, residencia i resident formem un equip a on hem de ser capaços d´entendre el que és prioritari, que és trobar el benestar per la persona que decideix viure amb nosaltres.

Espais a Viure

Amb més de 4000 m², la Casa Benèfica disposa d’acollidors espais oberts als residents per al seu benestar quotidià.

Jardí exterior i pati interior amb vegetació, sala Santa Marta per activitats musicals, gimnàs, dos menjadors, sala per visites amb famílies, capella per a missa setmanal…

Amb espais molt relaxants amb vista al mar, la Casa Benèfica deixa oberts els seus espais als seus residents perquè puguin  viure al seu día a día amb comoditat.

Un Servei de Restauració integrat

Per controlar la qualitat de la restauració que s’ofereix als residents, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica  del Masnou disposa d’una cuina pròpia dins de les seves instal·lacions, gestionada per un equip professional.

Atent a les necessitats dels residents, la restauració està sotmesa a un rigorós seguiment per part de l’equip multidisciplinari.

Una Estructura sense ànim de lucre.

La Casa Benèfica del Masnou no pertany a cap cadena comercial de residències.

Independent i orgullosa d’una història de més de 100 anys, la Casa Benèfica del Masnou es gestiona amb l’objectiu de sempre millorar l’acollida dels residents i els seus serveis.

Com residència geriàtrica reconeguda, la Casa Benèfica del Masnou és  col·laboradora de l’Institut Català d’Assistència i dels Serveis Socials (ICASS).

La Casa Benèfica del Masnou: més de 120 anys de dedicació a la gent gran

Casa Benèfica del Masnou residència geriàtrica en el Maresme logo 100 anys

La Casa Benèfica del Masnou compta amb un llarg recorregut, que es remunta més de cent vint anys enrere.

Impulsat per l’aleshores alcalde de El Masnou, Pau Estapé i Maristany, el centre fou fundat l’any 1899 amb l’objectiu de donar assistència a domicili a malalts i gent gran.

Una Residència Geriàtrica acollidora

Amb una capacitat de 85 residents, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica del Masnou té la dimensió perfecte per acollir la gent gran perquè es senti com a casa seva.

Ubicat en el centre de la població del Masnou, els residents poden aprofitar de tots els serveis que el poble ofereix.

La Casa Benèfica del Masnou: Activitats i Noticies

Descobriu aquí les últimes notícies de la nostra residència i les activitats dels nostres residents.

Concert Nadal 2022

Concert Nadal 2022

Durant l'època d'advent hem pogut gaudir de dos concerts de Nadal molt diferents, però tots dos meravellosos. I una vegada més li volem donar les gràcies als dos artistes, a Arnau i a Chus per venir a la residència i fer-nos gaudir d'unes actuacions úniques de música...

Taller Mou-te

Taller Mou-te

Fa unes setmanes hem introduït un nou taller en les nostres activitats setmanals. Es diu Mou-te jugant i ens divertim molt. Fem diferents jocs amb pilota, tirem anelles i l'última setmana vam fer jocs interactius amb la tele. Mireu que bé se'ns dona!

Nadal 2022

Nadal 2022

El temps d'advent és una de les èpoques favorites de l'any per a tota la família, i en la nostra residència Casa Benèfica ens encanta compartir el nostre esperit nadalenc entre els majors. I per a celebrar aquesta època amb molta il·lusió, el dia 1 de desembre ens hem...