93 540 60 69

Dilluns-Divendres 9h-13h ; 15h-18h

08320 El Masnou

Carrer Rector Pineda 12

Perquè la gent gran se senti com a casa

Perquè la gent gran se senti com a casa

Residència Geriàtrica
Casa Benèfica del Masnou

Perquè tots serem grans un dia

Des de més de 100 anys, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica del Masnou acull la gent gran amb l’enfocament que se senti com a casa seva. 

Amb un equip multi-disciplinari de més de 50 profesionals dedicats a la cura i l’atenció de la gent gran, creiem que l’atenció al resident ha se ser personalitzada. Amb una capacitat de 85 residents, la Casa Benèfica del Masnou i les seves instal·lacions garanteixen aquest enfoc.

Pensem també que tractar bé els nostres majors forma part dels desafiaments de la nostre societat.

A la Casa Benèfica volem formar part d’aquells que treballen per enfortir el respecte cap a la nostra gent gran i fer que la nostre societat s’adoni que, demà, cadascú podria necessitar viure a una residència. Perquè tots serem grans un dia.

Atenció plena als Residents

Un equip multidisciplinari i complet proporciona atenció permanent als residents, 24h/24h, 7/7.

Atenció Personalitzada

Com residència geriàtrica, a la Casa Benèfica del Masnou donem total suport al concepte de ACP (Atenció Centrada en la Persona).

Estimular els Residents

Activitats d’estimulació cognitiva, activitats de grup/individuals de fisioterapia, cinema, tallers de cuina, grup de lectura, activitats de caire lúdic…

 

Tractaments Mèdics Segurs

Com que la medicació és essencial, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica del Masnou es basa en un sistema robotitzat i informatitzat per a la preparació de medicaments.

 

Una residència geriàtrica adaptada a les Demències

Davant del desenvolupament de les demències, la Casa Benèfica del Masnou compta amb personal format per donar suport a les necessitats d’aquests tipus de patologies.

L'atenció a les families

Per nosaltres, les families tenen un important i gran paper, per millorar la qüalitat de vida dels nostres residents. Estem treballant per oferir un ambient i un espai confortable, a on els nostres majors se sentin com a casa.

Espais a Viure

Amb més de 4000 m², la Casa Benèfica disposa d’acollidors espais oberts als residents per al seu benestar quotidià.

 

Un Servei de Restauració integrat

Per controlar la qualitat de la restauració que s’ofereix als residents, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica  del Masnou disposa d’una cuina pròpia.

 

Una Estructura sense ànim de lucre.

La Casa Benèfica del Masnou no pertany a cap cadena comercial de residències.

La Casa Benèfica del Masnou: més de 120 anys de dedicació a la gent gran

Casa Benèfica del Masnou residència geriàtrica en el Maresme logo 100 anys

La Casa Benèfica del Masnou compta amb un llarg recorregut, que es remunta més de cent vint anys enrere.

Impulsat per l’aleshores alcalde de El Masnou, Pau Estapé i Maristany, el centre fou fundat l’any 1899 amb l’objectiu de donar assistència a domicili a malalts i gent gran.

Una Residència Geriàtrica acollidora

Amb una capacitat de 85 residents, la Residència Geriàtrica Casa Benèfica del Masnou té la dimensió perfecte per acollir la gent gran perquè es senti com a casa seva.

Ubicat en el centre de la població del Masnou, els residents poden aprofitar de tots els serveis que el poble ofereix.

Que opinen de nosaltres

Lina
14/01/2023
Trato excelente de los profesionales a los usuarios. Es un lugar limpio y muy cuidado. Con jardines para pasear y tomar el sol. Con buena y equilibrada comida.
happy young
10/10/2022
Un amigo ha vivido aquí durante cuatro años y le encanta. Recibió el mayor cuidado y preocupación de todos. Gracias a cada miembro del personal. Un gran centre en perfectas atención.👍🏻
Ainhoa Sio Caparros
27/12/2021
Una residencia perfecta, per anar a treballar es molt agradable, i per tindre una estancia bonisima, Hi ha molt de carinyo per parts Dels auxiliar i del avis🥰
Paulina Pincay
03/08/2020
Excelente la casa .. excelente cuidados a las personas..se trabaja con amor al cuidado de personas que necesitan ser cuidado..Dios bendiga a su presidente A sus colaboradores a sus empleados a todos en general os recomiendo...
Antoni Costa
30/05/2019
Molta amabilitat dels treballadors i unes instal·lacions molt confortables en un edifici modernista. Molt net i endreçat. I al poble molt ben valorat !!
Susana Lopez Alcalde
16/03/2019
Le doy 5 estrellas por la amabilidad de sus trabajadoras y unas instalaciones muy confortables
Marc Campos
20/04/2017
Molt be, menys el menjar, que segons la iaia, les mantenen a dieta. Falta millorar el menjar.

La Casa Benèfica del Masnou: Activitats i Noticies

Descobriu aquí les últimes notícies de la nostra residència i les activitats dels nostres residents.

Taller Costura 2023

Taller Costura 2023

Us volem mostrar les fotos del taller de costura que es realitza una vegada per setmana. La veritat que té molt èxit entre les nostres residents i que queden encantades i gaudeixen molt. Considerem que aquest tipus de taller afavoreix les capacitats cognitives, la...

Dia dels Museus 2023

Dia dels Museus 2023

El dia 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus. La Nit dels Museus es va estrenar a Berlín en 1997 amb el propòsit d'augmentar l'interès de la gent amb visites gratuïtes i nocturnes. Des de llavors, la iniciativa s'ha escampat en tot Europa amb molt...

Dia de la Mare 2023

Dia de la Mare 2023

El primer diumenge de maig se celebra a Espanya el Dia de la Mare i totes les residents, siguin mares o no, han rebut un detall per a felicitar-les en el seu moment.Enguany les residents han pogut celebrar el dia al costat dels seus familiars. Moltes d'elles van...